Што се случува во стационарен сет?

2024-02-02

A стационарен сетобично вклучува разни материјали за пишување и канцеларии за лична или професионална употреба.

Различни типови на пенкала (топки, гел, ролери) и моливи за различни преференци за пишување. Празни или правливи листови за запишување белешки, идеи или скици. Алатки за поправање грешки направени со моливи или пенкала. Мали белешки со лепило за оставање потсетници или означување страници.За организирање и заедничко обезбедување на трудови.Се користи за нагласување важни информации во документите. Корисно за сечење хартија или други материјали. За прицврстување на повеќе листови хартија заедно. Се користи за лепење работи или за поправка на хартија.

Контејнер или послужавник за чување предмети уредно наредени на биро.Адресар или картички за контакт: за следење на важни адреси и информации за контакт.

Календар или планер: Помага при закажување и организирање задачи. Практично за спојување на предмети или за прицврстување на лабави предмети. Корисно за пишување во движење или за обезбедување тврда површина за пишување. Поголема подлога која обезбедува мазна површина за пишување или користење на глувчето. Специфичните ставки вклучени востационарен сетможе да се прилагоди врз основа на индивидуалните преференции и потреби. Некои стационарни комплети може да вклучуваат и дополнителни предмети како честитки, налепници или други украсни елементи.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy